Frakt og retur

– Sporing

Graabein tilbyr elektronisk RFID-sporing på alle forsendelser. Dette er en tjeneste fra posten som har vist seg å være mangelfull. Dersom pakker ikke er registrert som innlevert, trenger det ikke bety at det er noe galt. Dette er dessverre helt normalt.

– Pris

For enkelhets skyld har vi satt fastprisen på frakt til 79 kroner. For bestillinger over 599 kroner skal «Fri frakt» automatisk velges blant alternativene.

Retur av produkter

Retur av skjeggprodukter gjør man ved å fylle ut returskjema og sende dette sammen med varene til avsenderadressen. Retur dekkes ikke, og varene må være ubrukt med forseglingen ubrutt. Det er også mulig å sende opplysninger på mail, og legge en liten lapp i pakken som viser til mailen.

Retur av klær

Vi har ingen automatisk løsning på retur av klær. Kunden dekker selv retur, og så sender vi ut ny vare vederlagsfritt. Dette gjøres én gang. Ved bytter etter dette dekker kunden postgang begge veier.

På grunn av dette vil vi på det sterkeste oppfordre våre kunder å bruke størrelsesguidene som ligger blant bildene til hvert plagg. Vi må be om at klær returneres i originalembalasje, i original stand, og innen 14 dager etter at varen er mottatt. Unntaket er julegaver som kan returneres frem til 14 januar. Undertøy byttes ikke.