Ingredienser

Ingredienser

Ingrediensene i våre produkter står oppført i produktbeskrivelsen, på norsk, og ved de internasjonale latinske navnene. Vi bruker ikke silikoner eller parabener, og kun naturlige konserveringsmidler i all hovedsak e-vitamin. Dersom du er allergisk mot eksempelvis nøtter, kan du reagere på våre naturlige oljer. Prøv produktet på et lite område hud før utstrakt bruk.

Økologisk

I starten brukte vi kun økologiske råvarer. Vi gjør fremdeles det der det er mulig, men vi har i stor grad flyttet vårt fokus over på bærekraftig landbruk og fairtrade. Veldig mye landbruk drives ineffektivt og direkte skadelig for naturen på grunn av økt etterspørsel etter økologiske varer. Vi benytter oss kun av sertifiserte leverandører, og har tillit til at vi alle trekker i samme retning.

Petroleumsprodukter

Petroleumsprodukter er et paraplybegrep som favner om en myriade av produkter. Vi har, etter grundig research, valgt å ta vaselin inn i varmen. Vaselin finnes i nær sagt alt av kosmetiske produkter, på grunn av glimrende fuktighetsbevarende egenskaper. Sannsynligheten er stor for at vaselin, eller petroleumsgelé som det heter, står i innholdsfortegnelsen på en rekke av de produktene du allerede bruker.